Framtider

Den första september blir jag vice VD på Stockholms Handelskammare. Jag lämnar alltså Google efter två år och får möjlighet att ägna mig bredare, och kanske på vissa sätt djupare, åt det politiska arbete som jag brinner för. Jag tycker att det ska bli spännande, och ser fram mot det. Google är ett fantastiskt företag, och jag har verkligen trivts. Det är ett vidunderligt privilegium att få gå från en god arbetsplats till en ny, spännande utmaning. I samband med den förändringen har jag beslutat mig för att skriva här.

Ämnena kommer att variera, men jag kommer förhoppningsvis att kunna arbeta mer med längre texter. Vi får se. De gamla bloggarna har nu konsoliderats: det som finns kvar är min forskningsblogg på blog.noisesociety.com och min essäblogg nicklas.skriver.nu där jag publicerar skisser till framtida essäer i några ämnen som jag hoppas kan bli böcker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s