Framtider

Den första september blir jag vice VD på Stockholms Handelskammare. Jag lämnar alltså Google efter två år och får möjlighet att ägna mig bredare, och kanske på vissa sätt djupare, åt det politiska arbete som jag brinner för. Jag tycker att det ska bli spännande, och ser fram mot det. Google är ett fantastiskt företag, och jag har verkligen trivts. Det är ett vidunderligt privilegium att få gå från en god arbetsplats till en ny, spännande utmaning. I samband med den förändringen har jag beslutat mig för att skriva här.

Ämnena kommer att variera, men jag kommer förhoppningsvis att kunna arbeta mer med längre texter. Vi får se. De gamla bloggarna har nu konsoliderats: det som finns kvar är min forskningsblogg på blog.noisesociety.com och min essäblogg nicklas.skriver.nu där jag publicerar skisser till framtida essäer i några ämnen som jag hoppas kan bli böcker.

Leave a Reply