5 thoughts on “Understrecket om World of Warcraft”

 1. Hej! Kul att se att WoW har blivit så rumsrent att det får en helsida i svenskan, skriven på ett initierat och trevligt sätt. Jag har själv en engelskspråkig blogg som jag ägnar helt och hållet åt WoW (i dagsläget över 400 skrivna poster och ca 1100 prenumeranter, det är märkligt att det finns så mycket att säga om detta spel och så många som bryr sig!)

  Jag ville uppmärksamma din artikel för en lite större internationell publik och skrev därför några rader om den. Du kan kika här om du är intresserad. http://www.pinkpigtailinn.com/2009/11/sign-that-wow-has-grown-up.html
  (Misstänker att SvDs bloglänksystem inte kommer att snoka rätt på den, därav denna hämningslösa självpromotion)

  Skulle vara kul om du återkom med fler WoW/MMO-artiklar någon mer gång i SvD i framtiden. Den här artikeln var ju rätt övergripande men det finns ju som bekant många intressanta aspekter att fördjupa sig i.

  Mvh
  Larísa, gnome mage på Stormrage/EU

  For the Alliance!

 2. Hej, alla människor är artefakter i en simulerad värld.
  Hej spränglärd intellektuell Phd ! Kött är en historisk
  restprodukt, människan likaså, görom oss fria Doktor
  Lundblad. Våra neur0n väntar på att bli simulerade
  i en artificiell myopisk värld, jättekyilgt, ekonomin
  fört sig gällande även där. margianaltänk, effektiv.
  Inga dödviktsförluster.

Leave a Reply