Dagsnotering

I dag skrev jag om IT-politiken och ironin på Masudabreven. En del av resonemanget handlade om att det är svårt att få IT-politiken tagen på allvar. Ironiskt nog – hm…- finner jag samma dag att Internetworld gjort mig den äran att utse mig till en av de tio personer som statsministern borde lyssna på när det gäller informationspolitik…Intressant. Och hedersamt. I övrigt skriver jag litet för litet just nu. Flyttar och står i. Men vänta bara…

2 thoughts on “Dagsnotering”

  1. Jodå, Internetworld har stor auktoritet och genomslagskraft, säkert en av de tidningar makthavare läser regelbundet.

    1. Intressant nog tror jag att din ironi här är malplacerad. Makthavare läser mer än du tror, och bredare än du förväntar dig. Jag har många gånger blivit överraskad av mejl från personer efter artiklar i tidningar som jag trodde var snäva branschpublikationer. Men det är klart, allt läser de inte.

Leave a Reply