Skrivet och noterat

Sommaren har inte bara varit jobb, den har också innehållit tid för att träffa trevliga människor och skriva litet. Resultatet har varit litet blandat, men här är en sammanfattning:

  • Kanske roligast var att jag hade förmånen att få göra ett sommarprogram i P1. (Tack för alla snälla kommentarer). Hanna Stjärne, producent galore, gjorde det till en rolig och lärorik upplevelse.
  • Därefter fick jag också bidra med ett kapitel till Jonas Anderssons och Pelle Snickars eminenta projekt Efter The Pirate Bay (som har release nästa vecka, tror jag) – det är roligt att se att boken redan finns att ladda ned, dock. Att “släppa” en bok är numer något annat.
  • Därtill hade Miriam och Fredrik godheten att komma förbi och hälsa på. Resultatet blev en intervju här.
  • Jag höll en föreläsning hos David om filosofi och IT-politik på Stanford som gav mig möjlighet att pröva några tankar om institutioner, politik och teknik. Eventuellt kommer visst den upp på nätet.

Jag har också skrivit en del annat som inte blivit publicerat än, men som förhoppningsvis kommer under hösten. Vi får se. Det är roligt att hitta den där tiden att skriva, även om det blir sena kvällar och tidiga morgonar – arbetet är alldeles för intressant. Mitt eget skrivande kommer dock nog att mest att vara försök att ta upp några akademiska trådar som jag är nyfiken på och som jag inte haft tid att verkligen utreda i grunden ännu. Stay tuned.

Leave a Reply