Visby – Redings tal som tag cloud

Jag roade mig med att göra ett tag cloud av Redings tal i Visby:

Molnet representerar rätt väl det intryck jag fick. Bland de största frågorna är upphovsrätt, innehåll och konsumenter. Och nu talas det inte bara om “the rights of creators and the interests of users” utan nu talade även den finska ministern mycket tydligt om “the rights of users”.

2 thoughts on “Visby – Redings tal som tag cloud”

  1. Underbart! Älskar inte bara “the right of users” utan också “the right to use”. Reding har också ett häftigt uttalande i Economist: “In my view, growing internet piracy is a vote of no confidence in existing business models,” http://bit.ly/LLvdt

  2. Intressant, kan det användas till någon form av okulär lexikalisk analys 😉 Kanske det sitter en hel armé med Raymond Babbitar på FRA och gör såna här clouds hela dagen lång, inrapportering sker i ett DDR grått bås utrustad med kamera och mikrofon.

Leave a Reply