Hanaholmen om public service och framtiden

Min presentation här:

Stort tack till alla på Twitter som svarade, och till Gunvor Kronman på Hanaholmen för inbjudan. Det var mycket, mycket intressant.

3 thoughts on “Hanaholmen om public service och framtiden”

  1. diras:Jag vet inte vilka reportage du syaftr pe5. Man behf6ver i alla fall inte bli misshandlad varje ge5ng man sticker ut ne4san ff6r att bli lite ff6rsiktig.Jag pratade nyss med en Moskvabo som e4r ff6dd i centrala Afrika. Han har bott i Moskva i e5tta e5r och bara blivit misshandlad tve5 ge5nger. Ff6r honom e4r det fullt tillre4ckligt, han e4r mycket ff6rsiktig och skulle helst flytta ne5gon annanstans om familjesituationen tille4t det, se4ger han. Och han se4ger att rasismen me4rks mycket mer nu e4n ff6r e5tta e5r sedan. Han borde veta.Sedan e4r det ju se5klart se5 att de flesta Moskvabor inte hela tiden ge5r runt och pucklar pe5 folk som inte ser ryska ut. Men det re4cker med att det finns ne5gra stycken som har denna fritidssysselse4ttning.Pe5 tal om namnskyltar osv. se5 var det faktiskt en kille med mycket uttalat kaukasiskt utseende som jobbade som se4kerhetskontrollant pe5 Sjeremetievo nu ne4r jag e5kte de4rifre5n ff6r en vecka sedan. Jag minns inte vad det stod pe5 hans namnskylt, men jag tyckte att namnet se5g ossetiskt ut. Undrar om man hade anste4llt en tjetjen pe5 motsvarande befattning.

Leave a Reply