En vecka i Mountain View

Sadar. Nu ar den forsta veckan i Mountain View till anda. Jag skriver pa min amerikanska dator och inser att prickar numer ar en lyx som andra kan unna sig, men inte jag. Det ar a andra sidan sol ute och jag har lart mig en hel del. Nar det galler sant som syns ar det val kanske mest posterna pa Googles blog om Statute of Anne och en artikel som jag skrivit med Betsy Masiello som kan raknas. I ovrigt har jag skaffat en iPad, och jag har en personlig teori om hur min hjarna fungerar: jag vet att oppet slar slutet i alla teknik sammanhang. Men jag har en defekt. Skinande, fin design slar oppet.

I morgon kommer mannen fran Comcast och installerar en massa grejjer, sa att internet ska borja fungera, vi far val se hur det gar. Hur det an gar kommer det att vara en grym nedgradering fran fiber till huset. Suck. Naja. Pa min arbetsplats har jag en hyfsad bandbredd i alla fall.

Nu: lasning, lopning och jakt pa nagon sorts fatolj.

(Life tracking: number of books bought this week: 4. Number of items of furniture in house: 3 (one mattress, a chair and a table). Runs: 5).

4 thoughts on “En vecka i Mountain View”

  1. Tack för ditt sommarprogram idag! Väl värt att lyssna på men musiken gav inget!
    Jag är väninna till Wanja och kollega från Altenskolan. Vill att du hälsar till henne och Stig och även Emma som jag har träffat. Sitter i Gilleleje i DK på vårt sommarställe och vill gärna höra från Wanja om hon nu har tid mellan barnbarnen!

    Varma sommarhälsningar från Ole och Merethe

    mail: merethe@olenordab.se

Leave a Reply